Hier vind je de huidige openstaande vacatures bij J&R Verspaning. Heb je interesse om bij ons bedrijf te komen werken?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina of stuur je motivatie inclusief CV naar d.rusman@jrverspaning.nl

VACATURE - CNC DRAAIER (ERVAREN / LEERLING / ENTHOUSIASTELING)

Wil je werken in een kleine organisatie met een grote motivatie? Heb je passie voor metaal of wil je deze passie graag ontdekken?
Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou!

Over ons
Bij J&R Verspaning specialiseren wij ons op het gebied van zowel draaien- als frezen. Door deze brede oriëntatie en onze all-round kennis kunnen wij onze klanten op alle mogelijke wijzen voorzien van professionele metaalbewerkingen. Ons team bestaat momenteel uit 9 man, maar wij zouden dit graag willen afronden naar boven.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij dan ook op zoek naar een leerling of ervaren CNC draaier. Heb je geen ervaring maar ben je wel enthousiast over het metaalvak en wil je dit graag leren? Dan ben je ook van harte welkom!.

Functieomschrijving
Als CNC draaier kom je bij ons in het bestaande team van draaiers te werken. Hier ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de diverse CNC draaimachines in samenwerking met je collega-draaiers. Je vervaardigt zowel enkele- als seriematige onderdelen uit alle voorkomende materialen. Je ziet toe dat de onderdelen die je produceert van de juiste kwaliteit zijn en controleert dat deze voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Leerling-draaiers kunnen bij ons het draaiersvak leren in een ongecompliceerde organisatie en tevens een erkend leerbedrijf.

Wat wij je bieden
- Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie
- Opleidingsmogelijkheden voor leerling-draaiers
- Marktconform salaris
- Bij goed functioneren uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Functie-eisen
- Positieve instelling
- Gedreven persoonlijkheid
- Goede inzet
- Het kunnen werken met het FANUC-besturingssysteem is een pré, maar geen vereiste

Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil je graag aan de slag? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV naar d.rusman@jrverspaning.nl

|TEL: 0181-450101 |FAX: 0181-450321 |E-MAIL: INFO@JRVERSPANING.NL|