OVER ONS

De geschiedenis van J&R Verspaning
J&R Verspaning (abbreviatie van Jorissen en Rapmund Verspaning) werd in 2002, opgericht door ons, Dick Jorissen en Rick Rapmund. Na 17 jaar als collega-verspaners te hebben samengewerkt besloten wij dat het tijd was voor een volgende stap in onze carrière: We besloten voor onszelf te beginnen. De achterliggende gedachte hierachter was -en blijft tot op de dag van vandaag- de wil om iets extra's toe te voegen aan de reeds bestaande kwaliteit én mentaliteit in de verspaningswereld, iets wat de klant ten goede komt. Dit doen wij door de focus te leggen op klantgerichtheid, flexibiliteit en samenspraak met de klant.

Verloop der tijd
J&R Verspaning vestigde zich in 2002 in een pand in Zuidland, met een vloeroppervlakte van 150m². De eerste jaren na het oprichten van het bedrijf verliepen zodanig goed dat werd besloten dat het tijd was om uit te breiden. Na 3 jaar verhuisden wij naar een groter pand. Deze locatie, ook gevestigd in Zuidland, heeft een vloeroppervlakte van 600m².

Deze vloeroppervlakte van 600m² is tot de nok toe gevuld met moderne- en uitstekend uitgeruste CNC draai- en freesmachines van hoge kwaliteit. Deze machines worden inmiddels deskundig bediend door onszelf, mede als onze 6 enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Vandaag de dag
Vandaag de dag zijn wij werkzaam in diverse sectoren, zoals o.a. de hydraulische-, pneumatische-, verpakkings- en voedselindustrie. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in de machine- en apparatenbouw.

Wij zijn van mening dat een goed arsenaal aan machines en gereedschappen belangrijk is om u de kwaliteit die u van ons gewend bent te kunnen garanderen. Wij blijven daarom regelmatig investeren in zowel machines als gereedschappen. Op deze manier houden wij het machinepark en de bijbehorende gereedschappen modern en "up-to-date", zodat u kunt blijven genieten van de laatste technieken en onze hoge standaard.

Naast het daadwerkelijk leveren van producten zijn wij uiteraard door onze jarenlange ervaring uitstekend in staat om u professioneel advies te verlenen wat betreft toepassingen, maatvoeringen en materiaalkeuze.

Hieronder vindt u een lijst van termen en begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan:

Samenwerking (in de ruimste zin van het woord)
Flexibiliteit en klantgerichtheid
Meedenken in het vinden van oplossingen
Liefde voor het vak


Tot slot
Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om ons te bezoeken en uzélf te overtuigen.
U kunt ons adres en overige contactgegevens vinden op de pagina 'Contact'. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

Dick Jorissen en Rick Rapmund, November 2015.

|TEL: 0181-450101 |FAX: 0181-450321 |E-MAIL: INFO@JRVERSPANING.NL|

©2016 - MISTER MONITOR WEBDESIGN